18 Şubat 2008 Pazartesi

Hollywood’un en yenileri

Genç, güzel ve yaşamı seviyorlar. Henüz fazla tanınmıyorlar, ama bu gelecekte de tanınmayacaklar anlamına gelmiyor. Çünkü rol aldıkları birkaç filmde yetenekleri ve zekalarıyla öne çıkmayı başardılar. Onlara Hollywood'un gelecekteki kadınları gözüyle bakılıyor.

Charlize Theron

Güney Afrika 1975 doğumlu. Fiziği ve kendine güvenli yüz ifadesiyle dikkat çekiyor. Ona ‘‘geleceğin Ginger Rogers'ı’’ deniyor. ‘‘Devil's Advocate’’ ile dikkati çeken yıldızı, önümüzdeki yıl ‘‘Mighty Joe Young’’ filminde izleyeceğiz.

Lela Rochon

Los Angeles'ta, 1966 Nisanında doğdu. Harlem Action ve Boomerang filminde dikkatleri çekti. Burnu, zeki ve güvenli yüz ifadesiyle dikkatleri çekiyor. Wesley Snipes ve Nicolas Cage ile birer aksiyon filminde de göründü. Önümüzdeki yıl ‘‘Knock Off’’ ve ‘‘The Big Hit’’ filmleriyle izleyici karşısına çıkacak.

ClaIre ForlanI

Londra 1973 doğumlu. Polis Akademisi 7, Mission Moskau ve The Rock filmlerindeki rolleriyle çok beğenildi. Espri yeteneği, etkileyici yüz ifadesi ile dikkat çekiyor. Mavi iç çamaşırları ve yönetmen John Cusack'ın hayranı.

Floransa'da 1975'te dünyaya geldi. 1992'de Junior, 1996'da Scream filmindeki rolleriyle dikkat çekti. İtalyan mutfağını ve Kaliforniya şarabını çok seviyor. Bu yıl, Kiss and Tell ve Fhantoms filmlerindeki başarısıyla gözdoldurdu.

Monica Belluci

1971 doğumlu yıldıza İtalya'nın Sophia Loren'den sonra dünya sinemasına sunduğu en yetenekli oyuncu gözüyle bakılıyor. Coppola'nın ‘‘Dracula’’ filmiyle beğenilen Belluci, seksi iç çamaşırlarını, Fransız sinemasını ve Paris'i çok seviyor. Bu yıl ‘‘Dobermann’’ filminde rol alan Belluci, 1998’de ‘‘Mauvais genre’’ ile izleyicinin karşısına çıkacak.

@15 Aralık 1997, Pazartesi, Hürriyet