28 Mayıs 2008 Çarşamba

Charlize: "Kendimi izlemek istemedim!"

Seri cinayetler katili bir fahişeyi canlandırdığı rolüyle Oscar'a aday olan ve bu rolü için plastik makyajla çok çirkin bir kadına dönüşen güzeller güzeli Charlize Theron, Berlin'de Altın Ayı için yarıştığı Cani filminde kendini izlemekten hiç hoşlanmadığını söyledi. Sinema adına her türlü değişime girmekten kaçınmayacağını açıklayan Theron, Oscar konusunda da fazla umut beslemek istemediğini söyledi. Esin Küçüktepepınar Berlin'den bildiriyor.

5 Şubat'ta başlayan 54. Berlin Film Festivali'nde büyük ödül Altın Ayı için yarışan Cani/Monster'ın başrol oyuncusu Charlize Theron bu filmde kendini izlemekte oldukça zorlandığını itiraf etti. Dün akşam filmin gösteriminden sonra gerçekleşen bir basın toplantısıda gazetecilerle buluşan Charlize Theron bu performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar'a aday olmasından çok mutlu olduğunu ama ödülü kazanmak için çok büyük umutlar da beslemek istemediğini söyledi.

Seri cinayetler katili bir fahişeyi canlandırdığı rolüyle Oscar'a aday olan ve bu rolü için plastik makyajla çok çirkin bir kadına dönüşen güzeller güzeli Charlize Theron, Cani filminde kendini izlemekten hiç hoşlanmadığını özellikle vurguladı. Fimin yapımcısı olduğu için montaj aşamasında da bulunmak zorunda kalan Theron kendini ekranda gördüğünde gözlerine inanamadığını belirtti. 'Sadece çirkin görünüşten bahsetmiyorum. Son derece itici bir karakteri olduğu için seyircinin de kolaylıkla sempati besleyemeyeceği bir kişilik. Bu nedenle ilk kez kendimi izlediğimde adeta kendimi aradım. Ama tabii ki bu bir rol. Kendimi orada görememek aslında başarılı olduğumun göstergesiydi. Yine de insanın buna alışması zor oluyor' diyen Theron, sinema adına her türlü değişime girmekten de kaçınmayacağını vurguladı.

Hiç yorum yok: