23 Mayıs 2008 Cuma

Charlize Theron Oscar yolcusu!

Oscar adaylarının açıklamasından önce tahminler başladı bile. En iyi kadın oyuncu dalında ise hiç beklenmedik birisinin adı geçiyor. Hollywood'un genç ve güzel starı Charlize Theron'ın, yeni filmi 'Monster/Cani' filmindeki başarılı performansıyla Oscar'a aday gösterilmesi bekleniyor. Film 13 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek.

Mankenlikten sinemaya geçen genç ve güzel oyuncu Charlize Theron'ın adı Oscar tahminlerinde ön sırada. Şubat başında açıklanacak Oscar adaylıklarında en iyi kadın oyuncu dalında Charlize Theron güçlü bir aday olarak öne çıkıyor. Güzelliğinin yanısıra yeteneğiyle de adından söz ettiren genç oyunucunun böylesine riskli bir projede yer almasını ise kimse beklemiyordu.

'Monster/Cani', altı erkeği öldürmekle suçlu bulunduktan sonra geçen yıl Florida'da idam edilen hayat kadını Ailen Wuornos'un şok edici ve dokunaklı gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Filmde Ailen Wuornos'u canlandıran Charlize Theron, başarılı performansıyla herkesi şaşırttı.

Patty Jenkins'in yönettiği filmde Charlize Theron başrolü ine yetenekli bir genç kadın oyuncu olan Christina Ricci ile paylaşıyor.
'Monster/Cani' 13 Şubat'ta Türkiye'de gösterime girecek.

2004 - KanalD

Hiç yorum yok: